Gesztenyés Lakókert Bicske

A projektről

A projekt megvalósítása során négy 17 és egy 14 lakásos társasházi tömb létesül ütemezett megvalósítással. A terület több mint 1 hektáros nagysága lehetővé teszi, hogy az épületek egymástól élhető távolságban legyenek.

Részletek

Az épülettömbök mindegyike személyfelvonóval ellátott, pince, földszint, 2 emelet + tetőtér beépítésű. A pince szintet a belső lépcsőn és a külső rámpán keresztül, az emeleti szinteket lifttel és a kényelmes központi lépcsőházból is meg lehet közelíteni. A lakások változó alapterületűek, így mindenki megtalálhatja a neki legideálisabb elrendezést és méretet (28-90 m2). Az egymás feletti szintek a tetőtér kivételével azonos elrendezést kapnak, a tetőtérben két nagyobb méretű lakás épült, tetőterasszal. A lakások mindegyike rendelkezik erkéllyel, melyek mérete lakásonként eltérő. A lakásokhoz egy pinceszinti tároló és egy, a körülkerített területen elhelyezkedő felszíni parkoló tartozik.
Az épület műszakilag megfelel a korszerű előírásoknak, mely magában foglalja a külső falszerkezetek hőszigetelését, a hőszigetelt üvegezésű műanyag nyílászárók elhelyezését, a pince födém hőszigetelését, mindemellett esztétikai szempontból is kielégíti a mai kor elvárásait. Az erkélyek fa korlátai harmonizálnak a környező fás parkkal. A beépített anyagok és szerkezetek minden esetben magyarországi forgalomba helyezési engedéllyel vagy minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek.
Az épületek használaton kívüli laktanyaépületek átalakításával és felújításával jöttek létre. Az építési engedély és a hitelfelvétel szempontjából új lakásnak minősülnek. CSOK a tetőtéri lakásokra igényelhető. A meglévő épületszerkezetekből csak az alapot a függőleges és a vízszintes teherhordó szerkezetek nagy részét tartottuk meg. Ezeket az épületrészeket oly módon egészítettünk ki, hogy mindenben megfeleljenek a mai kor követelményeinek.
Belső kialakítás:
A teherhordó szerkezet tégla, a pinceszinten vasbeton. A födémek vasbeton gerendás-béléstestes födémek, a lépcsők monolit vasbeton szerkezetek.
A lépcsőház vakolt, festett felületű, a közlekedő csúszásgátló gres padlóburkolatot kapott.
A lakásokba biztonsági bejárati ajtón keresztül érkezünk meg.
A helyiségek belső tere vakolt vagy gipszkartonnal szerelt, fehérre festett felületű. A közlekedőkben, vizes helyiségekben és a konyhákban kerámia burkolat készül, a szobákban és a nappali helyiségekben laminált padlóburkolat kerül elhelyezésre.
A lakások elrendezésénél figyelembe vettük az ideális tájolást, a megfelelő benapozást, a szellőztetés lehetőségét. A nyílászáróval nem rendelkező helyiségek mesterséges szellőzéssel vannak ellátva.
A belső ajtók MDF felületű nyílászárók.
A lakásokat Vevőink „kulcsrakész”, beköltözhető állapotban kapják meg, a kínálatunkból általuk választott burkolatokkal. A vizesblokkok szaniterekkel felszereltek, a konyhában és a fürdőben megtalálhatóak a szükséges mosogató, mosogatógép, elszívó, mosógép kiállások.
A klimatizálás és a riasztó berendezések elhelyezésének lehetőségét az alapvezetékek kiépítésével biztosítjuk.
A lakások fűtéséről és melegvíz ellátásáról az épületenként elhelyezett gázüzemű kazánok és melegvíztároló tartály gondoskodnak. Az egyes lakásokban minden közmű tekintetében saját mérő kerül beépítésre, a lakások egyedileg szabályozható „lakásfűtő” berendezéssel ellátottak, a helyiségek hőmérséklete a radiátorokra szerelt hőszabályozókkal alakítható tetszés szerint.
A lakópark egységes és esztétikus látványának megőrzése, valamint az erkély szerkezet anyaga és teherviselése miatt a lakásokhoz tartozó erkélyek beépítésére sem építés során, sem utána nincs mód.
A Vásárlóink megelégedése és kényelme érdekében az építés helyszínén fenntartott irodánkban egyedi igényeit, elképzeléseit is kezelni tudjuk, amennyiben az nem ütközik műszaki, szakmai előírásokkal vagy nem jár az engedély módosításával.

Környezet

A lakópark Bicske város belterületén, lakóövezetben helyezkedik el. A több, mint 1 hektáros, bekerített területen számos, 20-30 éves gesztenyefa, illetve nyárfa található, kellemes árnyékot adva a parkoló autóknak, az erkélyeknek, lakásoknak. Az épületek takarásában, elszórt tömbökben kerülnek kialakításra a parkolók.

Szolgátatások a közelben

A fejlesztési terület közelében szinte karnyújtásnyira elérhető minden. A különböző szolgáltatásokat a térképen jelöljük.

Részletek

A közelben található a vasútállomás (Győr-Budapest vonal) és a városi helyi járat megállóhelye. A település központjában, a városközpontban találhatók a különböző oktatási, egészségügyi, kereskedelmi intézmények, mint bölcsőde, óvoda, általános iskola, gimnázium, rendelő, polgármesteri és járási hivatal, művelődési ház, üzletek, éttermek. A városi uszoda és rendezvény park a település szívében kapott helyet (Bicske Szíve Park). A településen több élelmiszer üzletlánc tagja is megtalálható. A helyi kis üzletek a fő utakon (Szent István út, Kossuth utca) kaptak helyet, a települési piac – heti egy vásári nappal – szintén a központban található.
A most elkezdődött vasúti intermodális csomópont fejlesztés eredményeként a lakópark területéről gyalog is közvetlenül elérhetővé válik a vasútállomás, illetve gépjárművel is átjárható lesz a vasúti kereszteződés.

Közlekedés

A beruházás helyszíne közlekedés szempontjából kiváló. Megközelíthető vasúttal, távolsági busszal,
helyi járattal, személyautóval egyaránt.
A lakókert a Győr-Budapest vasútvonal mentén fekszik, így Budapest rövid időn belül elérhető a korszerű elővárosi vonatokkal. Az M1 autópálya közelsége további előnye a lokációnak.

Részletek

Székesfehérvár is elérhető távolságban van, Csákváron vagy Felcsúton keresztül.

A bicskei vasúti csomópont az Integrált Közlekedésfejlesztési Operatív Program nevesített kiemelt projekt keretében a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásaként a közeljövőben várhatóan átalakul. Ez az átalakítás a Gesztenyés Lakókert beruházásra is hatással van, mivel a telekterületről a tervek szerint közúti alul- vagy felüljáróról a vasútállomás közvetlenül megközelíthetővé válik.

Írjon nekünk

Adatkezelési tájékoztató

7 + 2 =

Kapcsolat

36 20 378 17 93

hello@robiniaingatlan.hu